Groningen beleven!

Wat wij willen gaan doen is u als volger van onze site regelmatig wetenswaardigheden over onze mooie stad en provincie vertellen. Over de ontstaansgeschiedenis, over de historie, over het heden, over de toekomst. Wij gaan u proberen u met tekst en met foto's mee aan de hand te nemen waardoor u over enige tijd wellicht zegt: "in wat een geweldig gebied van ons land leven we toch"!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Maar wat we ook gaan doen is u meenemen tijdens de dagelijkse belevenissen van High Standard Travel. Wij zijn op veel terreinen actief. Stadstours, provincietours, busreizen in binnen- en buitenland. De leukste, gekste, interessantste opdrachten voeren wij uit. Wat maken we nu mee, wat gaat er aan voorbereidingen aan vooraf, wat maakt het nou zo spannend en boeiend om te werken op de manier zoals wij dat doen.

Vandaag 11 november 2014 zijn Richard en Titus naar Hamburg gereden, ter voorbereiding op onze Kerstreis van zaterdag 13 en zondag 14 december 2014. We hebben mevrouw Hanneke van Rennes daar ontmoet, onze gids die ons op zaterdag 13 december as. met de bus zal rondleiden en op zondag 14 december as. de boottour en de wandeling zal verzorgen. Een fantastische Nederlandse dame met veel gevoel voor humor, die al 40 jaar in Duitsland woont.

Bel voor meer informatie 06 53713054

High Standard Travel

Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.