High Standard Travel. De bus met de plus

 

High Standard Travel is een initiatief van Titus Akkermans en Richard Batema. Wij richten ons op het organiseren van mooie, toegankelijke en hoogwaardige reizen, waarbij de luxe touringcar het vervoermiddel is. De reizen kunnen dagtrips zijn maar ook meerdaagse reizen naar het buitenland behoren uiteraard tot ons pakket.

Alles in eigen beheer
De kracht van het bedrijf zit hem in het volledig in eigen hand houden van het organiseren en het uitvoeren. Wij kennen onze bestemmingen, onze accommodaties, onze gidsen en wij besturen de reisbus ook zelf. Bij langere reizen maken wij gebruik van een heel team van zorgvuldig geslecteerde medewerkers maar altijd zijn Richard en/of Titus bij de uitvoering aanwezig. Door onze kleinschaligheid zijn de lijnen kort. In vrijwel alle gevallen kunnen wij aan speciale wensen van onze opdrachtgevers voldoen. Wij zijn lid van de VVKR en onze pakketreizen vallen onder de STO-reisgarantieregeling.

Gastheerschap en beleving
High Standard Travel richt zich zowel op individuele reizigers als op groepen. Voor individuele reizigers hebben wij onze pakketreizen, voor groepen zorgen wij voor maatwerk. Voor onze reizen in de regio Groningen is Richard meestal de chauffeur en verzorgt Titus het gidswerk. Titus is ook gids voor de VVV in Groningen Stad en Provincie, waardoor regionale trips een extra dimensie krijgen. Gastheerschap staat bij ons hoog in het vaandel, uw vakantiebeleving begint op het moment dat u in onze touringcar stapt.

Ruime touringcar en ruime dagindeling
Tijdens buitenlandse trips reizen wij alleen overdag. Onze touringcar is dan omgebouwd om extra beenruimte te creëren. Op onze reisdagen worden steeds voldoende rustmomenten voor de passagiers is ingebouwd. Bij reizen van zo'n 450 km. en langer rijden er altijd 2 chauffeurs, te weten Richard, Titus en/of een van onze selecteerde medewerkers. Reisleiding is altijd op onze reizen aanwezig.

Kind aan huis in heel Europa
Wij zijn goed bekend in Londen, Parijs, Berlijn, Keulen, Dusseldorf, Dresden, Wenen en Praag. Ook vindt u ons regelmatig in het Sauerland. Zeer speciaal is onze Oost Europareis die wij 1 keer per 2 jaar uitvoeren met als hoogtepunten bezoeken aan Riga, Tallinn en St. Petersburg. Informatie hierover vindt u sintpetersburgreizen.nl.

Wij maken uw reis speciaal. Wij verheugen ons om kennis te maken!

High Standard Travel. De bus met de plus.

Bel voor meer informatie 06 53713054

High Standard Travel

Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl

2022 belooft een prachtig jaar te worden, ondanks alle Coronaperikelen waar we in het najaar van...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.