Aspergetour

Reisbeschrijving half april tot eind juni 2019

reserveer nu!

 

Uiteraard nemen we deze dagtocht ook weer in ons programma voor 2018 op.

Beleef het aspergeseizoen op het Groningse platteland, proef heerlijke aspergegerechten in toprestaurants en wandel relaxed door de stad met de hangende keukens.

Het aspergeseizoen loopt van de tweede donderdag van april tot 24 juni, de dag van Sint Jan. Dat betekent dat u ieder jaar ruim 2 maanden lang kunt genieten van het witte goud, vers gestoken en heerlijk bereid.

High Standard Travel organiseert met veel plezier, speciaal voor uw groep, een heerlijke "aspergetour" door de provincie Groningen. Bij aspergespecialist Meinardi in Zuidbroek krijgt u uitleg over de teelt van asperges en kunt u zelf een aantal asperges steken op het veld: verser dan dit krijgt u ze niet! Vervolgens rijden we naar het bijzondere Appingedam, de stad het de hangende keukens, waar we genieten van een speciaal voor ons bereid aspergegerecht. Ook kunt d.m.v. een korte stadswandeling in deze hoofdstad van het aloude Fivelgo een extra element aan deze veelbelovende dag toevoegen. Via een bijzondere route door het prachtige Groninger Land rijden we naar restaurant ’t Korensant in Molenrij, voor een tweede culinaire asperge-verrassing.

Maar ook kortere trips zijn natuurlijk mogelijk, waarbij bijvoorbeeld maar één restaurant, naast een bezoek aan Meinardi, wordt aangedaan. Onder "programma" vindt u onze suggesties.

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

Op zondag 2 juni 2019 kunt u met onze touringcar mee naar Dokkum. Wij hebben kaarten voor de unieke...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.