Dagje skiën

Reisbeschrijving groepsreis op aanvraag

reserveer nu!

 

Zowel voor individuele boekers als voor groepen als een vriendenclub, personeelsvereniging, koor, sportclub of anderszins is dit uitstapje bijzonder geschikt. In ieder geval is deze trip aantrekkelijk voor mensen die gezamenlijk op een ontspannen en veilige manier kennis willen maken met de prachtige ski-sport.

We rijden in de ochtend naar Bottrop, gelegen midden in het Ruhrgebied, waar op een slikken-afvalberg van een van de vele mijnen daar, een prachtige grote wintersporthal is gebouwd. De baan is zo'n 600m. lang waardoor echte afdalingen kunnen worden gemaakt.

Wij brengen u comfortabel en veilig naar de hal en wij begeleiden uw dag volledig. Wij helpen bij de incheckprocedure, zorgen dat het skimateriaal correct en snel wordt uitgereikt en dat u daardoor snel heerlijk van de sneeuw, van de piste en van het Tomba-la-Bomba gevoel kunt genieten.

Indien gewenst is optioneel skiles van leraren van de in de hal aanwezige skischool in te huren.

De gehele dag kunt u onbeperkt eten en drinken (lichte alcoholica inbegrepen) waardoor uw dagtrip niet alleen een sportief hoogtepunt wordt maar ook culinair zeer aantrekkelijk is. De horeca in de hal voorziet in restaurants en bars. Indien het weer het toelaat kunt u ook op een van de buitenterrassen van uw consumpties genieten.

Als u op deze wijze aan het wintersportgevoel hebt geroken wilt u ongetwijfeld spoedig met ons mee naar het Sauerland, naar Willingen en/of Winterberg, waarheen we jaarlijks een wintersportreis naar toe organiseren. Klikt u maar eens op "HST-Nieuws" knop "Films" en u krijgt een impressie van hoe zo'n Sauerland-Wintersport-reis eruit ziet.

Maar eerst wensen wij u alvast heel veel plezier in de indoorskihal van Bottrop!

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

  Reis op 20 mei met Orkater mee naar Lost in the Greenhouse, bij de kassen in Sexbierum. Het...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.