Langs de randen van de Stad

Reisbeschrijving groepsreis op aanvraag

reserveer nu!

 

Compleet verzorgde touringcar-rondrit door het centrum en langs de randen van de stad Groningen.

U denkt ongetwijfeld dat u Groningen kent: een middag winkelen in de Herestraat, bijkomen op het terras van de Drie Gezusters en misschien wel een bezoek aan het Groninger Museum. Dat is slechts een deel van het échte Groningen.

In deze prachtige stad is zoveel meer te zien, te doen en te ontdekken. In twee uur tijd nemen wij u mee op een tocht door de binnenstad, de buitenwijken en de omgeving van Groningen. Wij vertellen u alles over de geschiedenis van de eeuwenoude binnenstad, waardoor u bij uw volgende bezoek de stad zeker met andere ogen zult gaan bekijken. Maar ook het heden en de toekomst komt zeker ter sprake. Wat dacht u van het prachtige Forum dat gebouwd wordt in het hartje van de stad. In de buitenwijken rijden we langs architectonische hoogstandjes als het Gasuniegebouw en het wereldberoemde Wall House. Via het Paterswoldse Meer en Haren, waar u de ene na de andere prachtige villa ziet, rijden we terug naar ons startpunt bij het hoofdstation te Groningen.

Wilt u iets leuks voor uw familie, vrienden, club of personeel? Dan is dit uitstapje zeker iets voor u. En mocht u andere wensen hebben? Dat kan in overleg natuurlijk ook.
Neem contact met ons op voor uw eigen dagreis op maat. Want elke dag, elk seizoen, elke tijd is mogelijk voor deze of voor een op uw specifieke wensen aangepaste rit.

 

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

  Reis op 20 mei met Orkater mee naar Lost in the Greenhouse, bij de kassen in Sexbierum. Het...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.