Meyer Werf Papenburg

Reisbeschrijving dagje Meyer Werf groepsreis op aanvraag

reserveer nu!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels:
This offer is not covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/de/downloads).
Duits:
Dieses Angebot fällt nicht unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).
 

Op een steenworp afstand, zo'n 70km. van de prachtige stad Groningen, worden de mooiste en de grootste cruise-schepen gebouwd. Wij willen u dat graag laten zien!

We rijden vanaf de opstapplek van uw keuze (dat kan bijvoorbeeld uw bedrijf, uw verenigingsplek, uw prive-adres waar uw familie is, zijn), onder het genot van een heerlijk kopje koffie of, als we wat later op de dag zijn, een biertje of wijntje, naar Papenburg in het Eemsland, Duitsland. We rijden naar het bezoekerscentrum waar de Nederlands sprekende gids mevrouw Anni Röttgers, op bijzonder interessante en ook humoristische wijze uw mensen zal informeren over het verleden, het heden en de toekomst van deze technologisch op eenzame hoogte staande werf.

Zij informeert u over de bouw van schepen in overdekte hallen waar de grootte, breedte en hoogte ons voorstellingsvermogen haast te boven gaat. Het familiebedrijf van de Meijer's werf is niet alleen belangrijk voor Duitsland maar ook de Noord-Nederlandse regio profiteert mee van deze hoogwaardige activiteit.

Na de 2 uur durende rondleiding kunnen uw mensen heerlijk eten en drinken in Hotel-Restaurant Stubbe aan de rondweg van Papenburg, een kleine 7 km. van de werf verwijderd. Op de bekende gastvrije Duitse wijze wordt een overdadig diner-buffet met tal van gerechten geserveerd.

Daarna is huiswaarts keren de overgebleven optie, zodat u deze tocht ook later op de dag en een deel van de avond kan laten plaatsvinden.
Hierdoor hoeft u geen gehele productiviteitsdag te verliezen terwijl u toch uw mensen aan u bindt!

Bel voor meer informatie 06 53713054

High Standard Travel

Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl

2022 belooft een prachtig jaar te worden, ondanks alle Coronaperikelen waar we in het najaar van...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.