Wadlopen voor groepen

Mogelijkheden Wadlopen (groepen) groepsreis op aanvraag

reserveer nu!

 

Veilig over het Wad zwerven en dan naar de revaliderende zeehonden van Pieterburen. Uw biedt uw mensen iets bijzonders aan!

Een zwerftocht over het Wad vanaf Noordpolderzijl. Ja, het is zwaar. Benen die af en toe verdwijnen in het slik, heupen die verdwijnen onder het zoute Wadwater als geulen worden doorkruist. Vermoeide spieren maar je krijgt er zo veel voor terug. Prachtige natuur, dieren, landschappen, rust en stilte. U bent gauw 2 à 3 uur op het Wad.

Maar u kunt ook kiezen voor een lichtere wandeling. Lichter betekent "minder zwaar". Minder slik, minder zwaar maar wel degelijk over het Wad, over dit unieke stuk Nederland, dit unieke Unesco Werelderfgoed. Wij bespreken met u de opties.

U proeft hiermee aan het wadlopen en u krijgt van ons de garantie... Na deze tocht wilt u veel en veel vaker! Na een heerlijke versnapering in het in Nederland wereldberoemde café 't Zielhoes gaan we de Zeehondencrèche in Pieterburen bezoeken. Die dieren horen in gezondheid op het Wad te leven en alle medewerkers van de crèche zetten hun beste beentje voor de zieke dieren weer te kunnen terugbrengen naar hun natuurlijke habitat. Deskundige uitleg zal ons door een van de mensen van de crèche worden gegeven.

Deze dagtocht is bijzonder geschikt voor groepen. Gezellig onder elkaar, genietend van de mooie natuur en samen lol hebben tijdens het Wadlopen. Dus bent u op zoek naar een heerlijk uitje met de personeelsvereniging, sportclub of vrienden en familie, die niet snel vergeten zal worden? Vraag snel via de reserveer-button een offerte aan.

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

  Reis op 20 mei met Orkater mee naar Lost in the Greenhouse, bij de kassen in Sexbierum. Het...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.