Riga, Tallinn, St. Petersburg

Op deze reis is STO-reisgarantie van toepassing. Reisbeschrijving: Rondreis voor groepen

reserveer nu!

 

Baltische Staten, Sint Petersburg en Scandinavië

Belje Nochi: tijdens de Witte Nachten in Sint-Petersburg wordt het niet donker. De stad bruist: festivals, vuurwerk, nachtelijke boottochten… High Standard Travel is van de partij!

In deze 15-daagse rondreis touren we dwars door Oost-Europa, Rusland en Scandinavië. Een reis vol contrasten, waarin oost en west elkaar ontmoeten. We beginnen in Letland, waar we via Duitsland, Polen en Litouwen aankomen. In het stadscentrum van hoofdstad Riga vindt u prachtige Jugendstil-gebouwen. De binnenstad van Riga is dan ook tot werelderfgoed uitgeroepen, net als die van de Estse hoofdstad Tallinn. In het schilderachtige middeleeuwse centrum van Tallinn vindt u, onder andere, eeuwenoude Hanzehuizen.

Sint-Petersburg is gebouwd door Tsaar Peter de Grote. U kijkt hier uw ogen uit: de Hermitage in het voormalige Winterpaleis en de karakteristieke Spasna Krovi-kerk met zijn uivormige koepels behoren absoluut tot de hoogtepunten.
Door maar liefst 5 overnachtingen is St. Petersburg de eye-catcher van deze bijzondere reis.

Via Helsinki, waar de nacht-ferry vertrekt, reizen we naar Stockholm waar we een hele dag en nacht verblijven. Ook hier zult u zich niet vervelen: in deze kleurrijke, bruisende stad vindt u talloze musea, historische gebouwen en moderne architectuur.
Dwars door midden en west-Zweden reizen we dan naar Kopenhagen, als onze laatste pleisterplaats, op onze terugweg naar Groningen.

15 dagen, 9 landen en duizenden nieuwe indrukken: deze reis mag u niet missen!

Reissom € 2.200,- p.p. op basis 2 p.k.
Reissom € 2.450,- p.p. op basis 1 p.k.

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

Op zondag 2 juni 2019 kunt u met onze touringcar mee naar Dokkum. Wij hebben kaarten voor de unieke...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.