Daarom High Standard Travel

Daarom High Standard Travel het hele jaar door

reserveer nu!

Rondleiden in Groningen kan per voet, per fiets, per sloep, per rondvaartboot, per bus. Alle combinaties zijn ook mogelijk.
Historische wandelingen van kroeg naar kroeg zijn fantastisch. Meestal starten we rond 20.00uur en eindigt het rond 24.00uur. Vader en zoons, vriendengroepen, buren maar wel graag mannen! Voor de vrouwen doen we moeder en dochter tours, of vriendinnen-wandelingen, vaak met een cocktail en een wijnproeverij. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Een groepsreis voor uw bedrijf, uw klanten, personeelsvereniging, familiefeest of vrijwilligersdag van uw vereniging is vaak maatwerk. In verreweg de meeste gevallen kunnen wij een op uw wensen toegesneden dag- of meerdaagse reis organiseren. Uw zorg voor een vloeiend evenement, van vervoer tot accommodatie, van gastronomie tot activiteit, nemen wij uit handen. Wij worden zo een verlengstuk van uw organisatie. En Titus en/of Richard zijn altijd tijdens deze dagen als chauffeur, reisleider, gastheer, vraagbaak aanwezig. Wij besteden niets uit. Dat maakt de lijnen kort en de flexibiliteit op het inspelen in onverwachte situaties maximaal. 
Nadat we hebben kennis gemaakt inventariseren wij uw wensen. Soms is onderzoek op de door u gewenste lokatie noodzakelijk. Dan gaan wij op voorbereidingsreis want "bestemmingskennis" is heel erg belangrijk voor het uiteindelijk welslagen van uw evenement. 

Of u nu in Nederland wilt blijven of aan het buitenland denkt. Door ons grote netwerk in Europa en uitgebreide ervaring in het organiseren van reizen kunnen aan vrijwel alle wensen voldoen. 
De meeste Europese hoofdsteden kennen wij heel goed. Wat dacht u van onze reis "The Triple", waarin we Berlijn, Parijs en Londen aandoen in één reis van 11 dagen! En mocht u ooit eens gedacht hebben aan Oost-Europa? Riga, Tallinn, St. Petersburg. Wij kennen die prachtige plaatsen. Wij voelen ons er thuis. Dan krijgt u echt iets bijzonders.

Maar of u nu een langduriger of kort evenement wilt organiseren. Of u nu een groep hebt tot maximaal 8 personen of veel meer mensen. Wij staan in voor onze hoge kwaliteit aan service, ondersteuning en gastvrijheid. Opdat over uw reis nog lang wordt nagepraat.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Titus Akkermans, tel. 0031 (0)50-5273142 of via het mailadres info@hstravel.nl
Wij zijn u heel graag van dienst.

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

Op zondag 2 juni 2019 kunt u met onze touringcar mee naar Dokkum. Wij hebben kaarten voor de unieke...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.