Naar Marlot + Band in Noordpolderzijl

Reisbeschrijving 8 december 2019

reserveer nu!

Een heerlijke middag relaxen bij gezellige luistermuziek van 5 rasmuzikanten. Zij spelen in 't Zielhoes, een authentiek café met een ZIEL, in Noordpolderzijl, boven Warffum.

Op zondag 8 december 2019, aanvang 14.00 (tot ongeveer 16.15uur) speelt Marlot met haar eigen band de sterren van de Waddenzeekust. Vier wat oudere heren en een flamboyante jonge vrouw spelen hun eigen repertoire. Haar jazzy-achtige stem laat menigeen wegsmelten in zijn of haar eigen gedachten.

Wij verwachten u uiterlijk om 11.45uur in het Student-hotel aan het Boterdiep 9 te Groningen. Na een lekker kopje koffie/cappuccino rijden we rond 12.30uur met een luxe touringcar, via een toeristische route, naar Noordpolderzijl. Uiteraard is er het HST-ei in de bus, met natuurlijk een heerlijk wit wijntje of een biertje. We zorgen voor het HST-slaatje met een lekker bolletje! We bekijken met de liefhebbers ook nog even het kleinste getijdenhaventje van Nederland (misschien zien we de eilanden Borkum, Rottum en Schier nog we liggen ook) voordat we het in Groningen wereldberoemde Zielhoes (met gastvrouw Tessa) binnen gaan.

Na het concert nemen we nog even de tijd om wat na te praten. Rond 17.00uur rijden we terug, zodat u rond 18.00uur weer bij het Student-hotel bent.

Inclusief:
- vervoer
- entreeticket concert
- koffie/cappuccino Student-hotel
- HST-gekookt ei
- slaatje/bolletje
- toeristische informatie van Titus + speciale route
(Het vervoer met toebehoren kan doorgaan bij zo'n 30 aanmeldingen. Wij laten u op tijd weten of wij de bus kunnen inzetten. Bij boeking bent u van het concert verzekerd).

Indien u de voorkeur geeft aan alleen tickets voor het concert (€7,- p.p.) kunt u ons dat ook laten weten op info@hstravel.nl

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

5 rasmuzikanten met een eigen repertoire. Kom luisteren en genieten! Boek nu via www....

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.