High Standard Travel en het Groninger Gidsen Team. Alles in één hand.

 

High Standard Travel is een initiatief van Titus Akkermans. Wij richten ons op het organiseren van mooie, toegankelijke en hoogwaardige dagreizen, waarbij de luxe touringcar het vervoermiddel is. Groningen-stad en provincie is vrijwel altijd onze bestemming.

Alles in eigen beheer
De kracht van het bedrijf zit hem in het volledig in eigen hand houden van het organiseren en het uitvoeren. Wij kennen onze bestemmingen en onze accommodaties en wij besturen de reisbus ook zelf. We maken gebruik van een heel team van zorgvuldig geselecteerde gidsen maar vrijwel altijd is Titus in geval van busvervoer bij de uitvoering aanwezig. Door onze kleinschaligheid zijn de lijnen kort. In vrijwel alle gevallen kunnen wij aan speciale wensen van onze opdrachtgevers voldoen.

Gastheerschap en beleving
High Standard Travel richt zich bij touringcarreizen op groepen. Voor onze reizen in de regio Groningen is Titus vrijwel altijd de chauffeur en verzorgt een van de gidsen van het Groninger Gidsenteam het gidswerk. Gastheerschap staat bij ons hoog in het vaandel, vrijetijds-beleving begint op het moment dat u in onze touringcar stapt.

Wij maken uw bezoek aan Groningen speciaal. Wij verheugen ons om kennis te maken!

High Standard Travel. De bus met de plus.

Bel voor meer informatie 06 53713054

High Standard Travel

Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl

Bericht per 01-01-2024 De merknaam High Standard Travel gaat op termijn verdwijnen en volledig door...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.