Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
Vakwerkhuizen, prentbriefkaartdorpen, eigenzinnige witte wijnen en een keuken die het midden houdt tussen Franse finesse en stevige Duitse kost. Een gebied tussen elegantie en degelijkheid, tussen de kronkelende heuvelweggetjes van de Vogezen en de groene akkers langs de westelijke Rijnoever.
Een reis langs winstub, geurende Munster en Hardaepfelpflutta. Begeleid door verhalen van culinair journalist Jacques Hermus. Tijdens de reis laat hij u kennis maken met de mooiste wijnen van de streek, lokale lekkernijen, eigenzinnige restaurants en de bewogen geschiedenis van dit gebied op de Frans-Duitse grens. Met het historische Colmar als uitvalsbasis is dit een reis die smaak, geur en kleur aan uw herinnering geeft.
Bel voor meer informatie 06 53713054
Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl
Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.