Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
Bij deze reis is inbegrepen:
- Begeleiding gedurende de gehele reis door Jacques Hermus, culinair journalist
- Gesigneerd boek "Het Wilde Eten" van Jacques Hermus
- Digitale versie van een geschreven gids door Jacques Hermus met alle lekkernijen en adressen die onderweg worden aangedaan
- Vervoer per luxe touringcar met extra beenruimte en diverse drankjes op de heen- en terugreis aan boord van de bus
- 5 overnachtingen op basis van 2 persoons-gebruik kamer in viersterrenhotels, 1 nacht in (waarschijnlijk) Saarburg en 4 nachten in Colmar
Dag 1
- Zelfgemaakte vingerhapjes van Jacques
- Lunch in Koblenz
- Diner in Heidelberg
Dag 2
- Lunch Ribeauville
- Bezoek wijncooperatie Cave de Ribeauvillé met proeverij
- Diner Colmar
Dag 3
- Stadswandeling in Colmar met lokale gids
- Bezoek Ferme du Versant du Soleil met proeverij
- Diner Caveau Morakopf
Dag 4
- Lunch Chateau d’Isenbourg
- Bezoek Dirler Cadé (of een ander) met proeverij
- Diner op nader te bepalen lokatie.
Dag 5
- Bezoek aan Riquewihr met stadswandeling met lokale gids
- Diner in hotel Colmar
Dag 6
- Terugreis met lunch onderweg
Exclusief:
- Alle drankjes/wijnarrangement bij de lunches en diners
Toeslag 1 persoonskamer: €200,-
Bel voor meer informatie 06 53713054
Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl
Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.