Zwerftocht over het Wad

Reisbeschrijving afhankelijk van het tij

reserveer nu!

 

Veilig enkele uren over het Wad zwerven en dan naar de revaliderende zeehonden van Pieterburen.

Een zwerftocht over het wad vanaf Noordpolderzijl. Ja, het is zwaar. Benen die af en toe verdwijnen in het slik, heupen die verdwijnen onder het zoute Wadwater als geulen worden doorkruist. Vermoeide spieren maar je krijgt er zo veel voor terug. Prachtige natuur, dieren, landschappen, rust en stilte. Met wat geluk hebben we Staats als wadloopgids. Een natuurmens, die hoort op en bij het Wad. Hij kan als geen ander zijn liefde voor dit prachtige gebied op u overbrengen.

De tocht duur zo'n 2,5 tot 3 uur. U proeft hiermee aan het wadlopen en u krijgt van ons de garantie... Daarna wilt u veel en veel vaker!

Na een heerlijke versnapering in het in Nederland wereldberoemde cafe 't Zielhoes gaan we de Zeehondencreche in Pieterburen bezoeken. Die dieren horen in gezondheid op het Wad te leven en alle medewerkers van de creche zetten hun beste beentje voor de zieke dieren weer te kunnen terugbrengen naar hun natuurlijke habitat. Deskundige uitleg zal ons door een van de mensen van de creche worden gegeven.

Draag vooral goed vast te maken basketball-gymschoenen en een korte broek. Vergeet geen handdoek en washand mee te nenem. Want schoonspoelen van het slik kan alleen maar op de vlonder bij het gemaal-water van Noordpolderzijl. Heerlijk eenvoudig en daardoor dicht bij de natuur.

Voor deze dagtocht kunnen wij geen data noemen want dat is erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarom bieden wij deze reis alleen aan als groepsarrangement voor minimaal 20 personen. Als u de deelnemers aanbrengt regelen wij de rest.

 

 

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

  Reis op 20 mei met Orkater mee naar Lost in the Greenhouse, bij de kassen in Sexbierum. Het...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.