Borkum, wat een eiland!

Reisbeschrijving groepreizen op aanvraag

reserveer nu!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels:
This offer is not covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/de/downloads).
Duits:
Dieses Angebot fällt nicht unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).
 

Wij halen uw groep op vanaf de door u gewenste opstapplek. Wij brengen u naar de Eemshaven voor de 15 km. lange overtocht over de wonderschone Waddenzee. Op Borkum staat het bekende treintje klaar om u naar de badplaats op het eiland te brengen. Daar zijn fietsen te huur voor een verdere verkenning van het eiland. Er ligt ongeveer 125km. rijwielpad aan uw voeten. Maar ook in het stadje is voldoende te beleven om u daar de hele dag te vermaken. 

De boulavard is fantastisch met het Strandhotel Hohenzollern als absoluut hoogtepunt. Bezoek de oude en nieuwe vuurtoren, huur een strandstoel, bezoek het Noordzee-aquarium. Maar maak zeker een het eiland Wandel- of Fietstour met Bucki Begemann, een echte Borkumer!

Wij helpen u graag verder. Uiteraard halen wij u na afloop weer in de Eemshaven op. Mocht u de gehele dag reisbegelieding wensen dan verzorgen wij dat graag.

TIP: Borkum is zeer geschikt voor een sportief uitstapje voor sportverenigingen. Met het Sporthotel Bloemfontein hebben wij goede afspraken kunnen maken. Zeer geschikt voor een trainingskamp voor voetballers want het hotel beschikt over een prachtig sportveld. Maar er is ook een sporthal aanwezig, waardoor indoorsporters aan hun trekken kunnen komen. Laat ons u verder informeren.

Bel voor meer informatie 06 53713054

High Standard Travel

Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl

2022 belooft een prachtig jaar te worden, ondanks alle Coronaperikelen waar we in het najaar van...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.