Borkum, wat een eiland!

Reisbeschrijving groepreizen op aanvraag

reserveer nu!

 

Wij halen uw groep op vanaf de door u gewenste opstapplek. Wij brengen u naar de Eemshaven voor de 15 km. lange overtocht over de wonderschone Waddenzee. Op Borkum staat het bekende treintje klaar om u naar de badplaats op het eiland te brengen. Daar zijn fietsen te huur voor een verdere verkenning van het eiland. Er ligt ongeveer 125km. rijwielpad aan uw voeten. Maar ook in het stadje is voldoende te beleven om u daar de hele dag te vermaken. 

De boulavard is fantastisch met het Strandhotel Hohenzollern als absoluut hoogtepunt. Bezoek de oude en nieuwe vuurtoren, huur een strandstoel, bezoek het Noordzee-aquarium. Maar maak zeker een het eiland Wandel- of Fietstour met Bucki Begemann, een echte Borkumer!

Wij helpen u graag verder. Uiteraard halen wij u na afloop weer in de Eemshaven op. Mocht u de gehele dag reisbegelieding wensen dan verzorgen wij dat graag.

TIP: Borkum is zeer geschikt voor een sportief uitstapje voor sportverenigingen. Met het Sporthotel Bloemfontein hebben wij goede afspraken kunnen maken. Zeer geschikt voor een trainingskamp voor voetballers want het hotel beschikt over een prachtig sportveld. Maar er is ook een sporthal aanwezig, waardoor indoorsporters aan hun trekken kunnen komen. Laat ons u verder informeren.

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

Op zondag 2 juni 2019 kunt u met onze touringcar mee naar Dokkum. Wij hebben kaarten voor de unieke...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.