Het Ruhrgebied verkennen.

Reisbeschrijving van 16-03 t/m 30-12-2022

reserveer nu!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels:
This offer is not covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/de/downloads).
Duits:
Dieses Angebot fällt nicht unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).
 

Deze dagtocht begint op de door u gewenste opstapplek. Wij rijden 's-morgens in alle rust eerst naar de Gasometer te Oberhausen, in het Ruhrgebied. Een bijzonder industrieel monument die het bezichten meer dan waard is. Er worden vaak prachtige tenstoonstelling gehouden en van bovenaf heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving.

Voor de lunch hebben wij voor u Hotel Haus Union in Oberhausen geselecteerd. De gastvrijheid van de fam. Helms en hun gastronomische vaardigheden zullen u en uw gasten vast aanspreken.

In de middag bezoeken wij de Halde Hoheward.
Deze op 151 meter boven zeeniveau gelegen kunstmatige berg bezoeken wij met een gids. De reis met onze bus naar de top is adembenemend  te noemen. Op de top bevindt zich een moderne uitvoering van 'Stonehenge" met zijn Obelisk én er is een enorm Horizonobservatorium, waarbij u uitleg krijgt over ons zonnestelsel. En ook het uitzicht is er fantastisch.

Mocht u aansluitend willen dineren?
Wij bevelen Inselrestaurant Nass te Rees, op de terugweg vlakbij de Nederlandse grens, van harte aan. Het restaurant is gelegen aan de Rijn en vermaard om zijn visgerechten. Maar uiteraard komen de vleeseters ook aan hun trekken.

 

 

Bel voor meer informatie 06 53713054

High Standard Travel

Sterneiland 3
9613 AV Meerstad
06 53713054
info@highstandardtravel.nl

2022 belooft een prachtig jaar te worden, ondanks alle Coronaperikelen waar we in het najaar van...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.