Het Ruhrgebied verkennen.

Reisbeschrijving van 16-03 t/m 30-12-2019

reserveer nu!

 

Deze dagtocht begint op de door u gewenste opstapplek. Wij rijden 's-morgens in alle rust eerst naar de Gasometer te Oberhausen, in het Ruhrgebied. Een bijzonder industrieel monument die het bezichten meer dan waard is. Er worden vaak prachtige tenstoonstelling gehouden en van bovenaf heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving.

Voor de lunch hebben wij voor u Hotel Haus Union in Oberhausen geselecteerd. De gastvrijheid van de fam. Helms en hun gastronomische vaardigheden zullen u en uw gasten vast aanspreken.

In de middag bezoeken wij de Halde Hoheward.
Deze op 151 meter boven zeeniveau gelegen kunstmatige berg bezoeken wij met een gids. De reis met onze bus naar de top is adembenemend  te noemen. Op de top bevindt zich een moderne uitvoering van 'Stonehenge" met zijn Obelisk én er is een enorm Horizonobservatorium, waarbij u uitleg krijgt over ons zonnestelsel. En ook het uitzicht is er fantastisch.

Mocht u aansluitend willen dineren?
Wij bevelen Inselrestaurant Nass te Rees, op de terugweg vlakbij de Nederlandse grens, van harte aan. Het restaurant is gelegen aan de Rijn en vermaard om zijn visgerechten. Maar uiteraard komen de vleeseters ook aan hun trekken.

 

 

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

Op zondag 2 juni 2019 kunt u met onze touringcar mee naar Dokkum. Wij hebben kaarten voor de unieke...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.