Ladies only: Brugge

Op deze reis is STO-reisgarantie van toepassing. Reisbeschrijving: Naar Brugge voor vriendinnen

reserveer nu!

 

Ga met uw vriendinnenclub een weekend shoppen in het sprookjesachtige Brugge. We hebben in het centrum van de stad hotelkamers en/of appartementen, behorende bij hotel Aragon beschikbaar. Dit Ladies-Only weekend krijgt hierdoor een extra dimensie.

We vertrekken vanaf de door u gewenste plek met onze luxe touringcar. Maar bestaat uw groep uit max. 8 vrouwen dan reizen we met onze 8-persoonsbusje. De reis geeft u de gelegenheid om alvast lekker bij te praten met uw vriendinnen en er is in de bus voldoende koffie of thee, met iets lekkers, voor onderweg. Er zijn uiteraard tijdens de reis voldoende stops. Meestal komen we rond 13.30 uur in Brugge aan waarna u vrij bent om de stad te gaan ontdekken. U krijgt van ons een plattegrond mee.

Brugge staat bekend om zijn gezellige centrum met veel leuke winkels, schitterende geveltjes en het Minnewater. Begin met een heerlijke chardonnay op een van de vele terrasjes en besteed de rest van de middag en de avond zoals u dat wilt.

Op zaterdag kunt u doen wat u wilt. Maar voor de liefhebbers rijden we 's-middags naar Zeebrugge om een mooie strandwandeling aan de Belgische Noordzee kust te maken.

We vertrekken de 3e dag rond 10.00 uur weer uit Brugge, zodat, als het bij Antwerpen niet teveel tegen zit, we rond 13.00uur kunnen gaan Outlet shoppen in Lelystad, bij Bataviastad. Rond 18.00uur willlen we dan weer in Groningen zijn.

Even heerlijk weg met vriendinnen. En dat in een Bourgondische omgeving. In Vlaanderen, in België.

Bel voor meer informatie 050 527 31 42

High Standard Travel

Aalscholver 19
9728 XK Groningen
050 527 31 42
info@highstandardtravel.nl

Op zondag 2 juni 2019 kunt u met onze touringcar mee naar Dokkum. Wij hebben kaarten voor de unieke...

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.